Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΝΘΗ & ΦΥΤΑ

Φυτά εσωτερικού χώρου
Επιλέγοντας τα κατάλληλα είδη φυτών εσωτερικού χώρου, μπορούμε να επιτύχουμε το φιλτράρισμα και τον καθαρισμό του αέρα που αναπνέουμε. Το θέμα αφορά όχι μόνο τους «εισαγόμενους» ρύπους από το δρόμο αλλά και τους εσωτερικούς, που είναι μάλιστα πολλαπλάσιοι από τους εξωτερικούς και που συχνά τους αγνοούμε: Πρόκειται για τις χημικές ουσίες που απελευθερώνονται από τη μοκέτα μας, το τσιγάρο, τα απορρυπαντικά, το βερνίκι των επίπλων μας, τη μόνωση των τοίχων του σπιτιού, από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμο­ποιούμε.

Τα φυτά αυτά δεν ομορφαίνουν απλά ένα χώρο, τον μεταμορφώνουν σε ένα φιλικό και υγιεινό μέρος για διαβίωση και εργασία.
Προτείνουμε: σπαθίφυλλο, κισσός, συγκόνιο, παχύφυτα, δράκαινα, φτέρη, κάκτοι, φιλόδεντρο κ.α.

Φυτά εξωτερικού χώρου
Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να γεμίσεις τα παρτέρια στον κήπο σου αλλά και τις ζαρνινιέρες στο μπαλκόνι σου με πολύχρωμα λουλούδια που θα ανθίζουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και θα σε ξετρελάνουν! Ανεξαρτήτως την εποχή όμως εμείς σας προτείνουμε το κατάλληλο φυτό για τον κήπο σας ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας.

Αρωματικά φυτά
Είναι πολύ χρήσιμο να φυτεύουμε αρωματικά φυτά και βότανα σε γλάστρες για να τα χρησιμοποιούμε φρέσκα ή αποξηραμένα καθημερινά στο μαγείρεμα μας. Όλο και περισσότερος κόσμος, τα τελευταία χρόνια, διατηρεί αρωματικά φυτά και βότανα σε γλάστρες στο μπαλκόνι, κοντά στον χώρο της κουζίνας και τα συγκομίζει με ευκολία για να τα αξιοποιεί στις συνταγές του.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή αρωματικά φυτά που θα βρείτε στο ανθοπωλείο μας στην Ιαλυσό είναι:
Βασιλικός, δεντρολίβανο, δυόσμος, θυμάρι, μέντα, στέβια, δάφνη, φασκόμηλο κ.α.

Μπουκέτα λουλουδιών & συνθέσεις
Το ανθοπωλείο μας είναι ικανό να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ανθοδέσμες σε όλα τα στυλ με συνοδεία αμπαλάζ επιλογής σας εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις σας. Αρκεί να μας ενημερώσετε καλώντας μας απευθείας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή με μια επίσκεψη στο χώρο μας.